Позвънете ни: +359 . 746 . 31005

Производствена специализация

Собствени колекции.
Разработваните колекции от облекла са тематични: официални, младежки, ежедневни и др. В зависимост от годишните сезони ежегодно се разработват по 2 колекции: "пролет-лято" и "есен-зима".
Кооперирано производство.
Натрупаният вее 25 годишен производствен опит ни дава възможност да учатваме в кооперирано производство с водещи световни марки.
Производство на ишлеме.
Пирос ООД има дългогодишно партньорство “El Corte Ingles”- Испания , “S’Oliver” , “Rabe“ , “OTTO” и “KLINGEL“ - Германия, “TARA JARMON“ – Франция и др.
Производство на заготовки.
Наличието на авангардно производствено оборудване ни позволява да извършване специализирани поръчки в високо технологични операции - кроене, бродерия, печат.
Услуги за други производители.
Наличието на авангардно производствено оборудване ни позволява да извършване специализирани поръчки в високо технологични операции - кроене, бродерия, печат.
Специализирани дейности.
Внос, износ, реекспорт, логистични услуги, международен транспорт, пакетаж и др.

Добре дошли

„ПИРОС” ООД започва дейността си през 1990г. като търговско дружество, а от 1997г.основната й дейност е производството на трикотажни облекла.

Намира се в гр.Сандански, разположен в югозападната част на България, на около 20 км от българо-гръцката граница и на международния път Е-79. Това е част от Пан-европейски коридор VIII!

Месторазположението на дружеството благоприятства експортната му дейност.

  • Фирмата  е специализирана  в изработването на дамски  и мъжки облекла от трикотаж и комбинация от трикотаж и текстил.
  • Производствената гама включва  блузи, рокли, поли, ризи  и др. 
  • Значителна част от продукцията е предназначена за износ в страни от ЕС и малка част за вътрешния пазар.
  • „ПИРОС” ООД  има завършен цикъл на производство ( дизайн и конструиране , кроене, шиене,  довършителни операции – пране, гладене, опаковане и експедиция на продукцията).
Read More: Производствена специализация
  • Дейността си осъществява в собствена материална база, оборудвана със съвременни конфекционни машини и ангажиране на високо квалифициран персонал.
  • Създадени са безопасни условия на труд и почивка. Въведена е система за управление на качеството, като дружеството е сертифицирано по ISO 9001:2008.
  • “Пирос” ООД е член на „Браншова организация за текстил и облекло” (БОТО) .  Собственика и Управител на “Пирос” ООД е Съпредседател на БОТО. Това дава допълнителна стабилност и сигурност на фирмата.
  • Фирмата кандидаства за финансиране по европейски програми и има няколко одобрени проекта.
Read More: Условия за производство

Наши партньори и клиенти