Позвънете ни: +359 . 746 . 31005

Защо да ни се доверите?

„ПИРОС” ООД  има завършен цикъл на производство ( проектиране, кроене, шиене, довършителни операции – пране, гладене, опаковане и експедиция ).

  • Дейността си осъществява в собствена материална база, оборудвана със съвременни конфекционни машини и ангажиране на високо квалифициран персонал.
  • Създадени са безопасни условия на труд и почивка. Въведена е система за управление на качеството, като дружеството е сертифицирано по ИСО 9001:2008.

Всичко това благоприятства изработването на многообразни колекции от облекла, характеризиращи се с високо качество и функционалност.

Как работим с нашите партньори:

AПринципи на партньорството:
Отношения на равнопоставеност; Взаимен интерес; Механизми за комуникация и контрол; Дългосрочно сътрудничество, устойчивост.

BПартньорства за иновации:
Нови предложения в областта на текстила, облеклата и конфекционното производство за високо качество и здравословен начин на живот.

CПовишаване на прозрачността:
създаване на условия за изграждането на една последователна политика на качество; изработване на планове за двустранен мониторинг.

DЕкологично производство: Прилагаме Oeko Tex 100 задоволява най-различни изисквания на потребителите във връзка с качеството на модерните текстилни продукти.